B-duo Bt.

Gyorsszervíz

                                                                                                                                                                                                                   


Hívjon minket!

0630 3735619 - 0620 2821271

Hőtárolós kályha szerelés, javítás

Hőtárolós kályha szerelés, javítás
A hőtárolós kályha szerelés és javítás általában rutinfeladatnak számít cégünk számára a fűtési szezonban. Tapasztalataink szerint a hőtárolós kályhák egyre elterjedtebbek.
Ezt talán annak is köszönhetik, hogy nem fogyasztanak sok áramot egy hősugárzóhoz képest. Ráadásul nem pazarolnak, mivel a teljes felvett feszültségből hőt állítanak elő.
Azonban nem csupán meghibásodás esetén kell velük kapcsolatban felkeresni egy villanyszerelőt, ugyanis fontos folyamatos ellenőrzésük is. Ezzel jobban kiküszöbölhető a baleset-, illetve tűzveszély és a feleslegesen pluszban elfogyasztott áram is.
A fűtési szezon előtt érdemes ellenőriztetni, hogy ne égjen le a ventilátor, illetve hogy ne lépjenek fel különböző érintkezési hibák. Ha mégis megtörtént a baj, akkor érdemes mielőbb szakembert felkeresni.
Ez biztonsági okokból is fontos. Cégünk jutányos áron, gyorsan, megbízhatóan és szakszerűen vállalja a hőtárolós kályha-javítási és karbantartási feladatokat egyaránt. Rövid kiszállási időnknek köszönhetően Önnek nem kell sokáig fagyoskodnia!
Hívjon minket bizalommal a 0630/373-5619 vagy 0620/282-1271 telefonszámok valamelyikén!