B-duo Bt.

Gyorsszervíz

                                                                                                                                                                                                                   


Hívjon minket!

0630 3735619 - 0620 2821271

Villanybojler szerelés, javítás

Villanybojler szerelés, javítás
Ha probléma van a villanybojlerével, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegáinkkal, akik várják hívását, hogy segíthessenek. Bojlerek megfelelő karbantartási feladatait, így például a vízkőmentesítést is el tudjuk végezni, így bojlerje hosszabb élettartamú lehet.
De nagyon fontos, hogy bármilyen elektromos meghibásodás esetén egy szakértő villanyszerelőt bízzunk meg a villanyszerelési munkák elvégzésével, hiszen a jó szakember úgy hárítja el a hibát, hogy az később nem hordoz magában veszélyforrásokat. Habár magában a rosszul elvégzett villanybojler szerelés a szénmonoxid-mérgezés veszélyeit nem hordja magában,
mégsem ajánlott spórolási, vagy bármilyen más célból olcsó, de hozzá nem értő embert megbízni, vagy esetleg házilag próbálkozni a villanybojler szereléssel. Ugyanis a rosszul „megszerelt” készülékek balesetveszélyesek. Az áramütés akár az ember életét is kiolthatja, így nem éri meg kockáztatni. A házilagos szerelés pedig a „szerelő” testi épségét is veszélyeztet – a későbbi használóké mellett.
Ha spórolni szeretne, inkább kérjen ajánlatot tőlünk, hiszen jutányos árakon dolgozunk és kisebb problémákkal kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Ráadásul így nem teszi ki magát veszélynek, hiszen munkánkat nagy szakértelemmel és precizitással végezzük el.

Hívjon minket bátran!

0630/373-5619 vagy 0620/282-1271