B-duo Bt.

Gyorsszervíz

                                                                                                                                                                                                                   


Hívjon minket!

0630 3735619 - 0620 2821271

Villanytűzhely szerelés, javítás

Villanytűzhely szerelés, javítás

Nagy tapasztalattal rendelkezünk elektronikai eszközök javításával és beszerelésével kapcsolatban. Foglalkozunk új villanytűzhelyek beépítésével, bekötésével is, de munkánk során találkozunk elromlott főzőlapokkal, esetleg a légkeveréses sütő hibáival, mikor villanytűzhely szerelést, javítást végzünk. De előfordul, hogy olyan nagyobb problémákkal találjuk szembe magunkat, amik elkerülhetőek lettek volna, hogyha idejében villanyszerelőt hív a tulajdonos.
Ezért ajánljuk, hogyha valamilyen hibát észlelt villanytűzhelyénél, vagy ha teljesen felmondta az eszköz a szolgálatot, akkor vegyen igénybe szakértő segítséget.
Mi vállaljuk a hibakeresést, és a kisebb villanytűzhely szerelési feladatok elvégzését, ugyanúgy, mint a nagyobb volumenű javításokat. Bármilyen márkájú termékeket meg tudunk javítani. Nagy tapasztalattal rendelkezünk és igyekezünk naprakészek lenni a legújabb, márkás villanytűzhelyek kapcsán, így régebbi és újabb darabok javítását egyaránt tudjuk vállalni.
Keressen fel minket villanytűzhely-beszereléssel és villanytűzhely-szereléssel, hibakereséssel, kapcsolatban, hogy mielőbb kifogástalanul működhessen készüléke.
Hívjon minket bizalommal a 0630/373-5619 vagy 0620/282-1271 telefonszámok valamelyikén!